ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Συντονιστής

ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ORDU

Ordu, Τουρκία

Το Πανεπιστήμιο Ordu που ιδρύθηκε το 2006 είναι ένα κρατικό πανεπιστήμιο. Ο πρωταρχικός σκοπός του πανεπιστημίου μας είναι να αυξήσει την ποιότητα των σημερινών προγραμμάτων συνεργατών και προπτυχιακών προγραμμάτων και να καταστήσει άλλα προγράμματα έτοιμα για εκπαίδευση παρέχοντας ακαδημαϊκή, τεχνική και φυσική υποδομή. Ο σκοπός αυτός ισχύει και για τα μεταπτυχιακά προγράμματα. Υπάρχουν 13 κέντρα εφαρμογών και έρευνας, 12 σχολές, 3 ινστιτούτα, 9 κολέγια εντός του Πανεπιστημίου Ordu.

Το Σχολείο Ειδικής Αγωγής Adil Karlibel είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που άνοιξε το έτος 1992 στο πλαίσιο του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας. Βρίσκεται στην κεντρική περιοχή της επαρχίας Ordu. Σκοπός του σχολείου είναι η παροχή εκπαίδευσης σε μαθητές που χρειάζονται ειδική εκπαίδευση. Το σχολείο μας παρέχει εκπαίδευση σε μαθητές με ήπια νοητική καθυστέρηση σε επίπεδο πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στο σχολείο μας παρέχεται επίσης επαγγελματική εκπαίδευση σε μαθητές λυκείου.

Σχολείο Ειδικής Αγωγής Adil Karlibel

Ordu, Τουρκία

Διεύθυνση Εθνικής Εκπαίδευσης του Altınordu

Ordu, Τουρκία

Η Διεύθυνση Εθνικής Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Altınordu (NEDAD) είναι ένας αρμόδιος δημόσιος φορέας που οργανώνει τις τοπικές δραστηριότητες του Υπουργείου Εθνικής Εκπαίδευσης, το οποίο είναι το αρμόδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας μας. Ιδρύθηκε το 2013, όταν η κεντρική περιφέρεια πήρε το όνομα Altınordu ως αποτέλεσμα της απόκτησης μητροπολιτικού καθεστώτος από την πόλη Ordu. Με 171 ιδρύματα, 2929 εκπαιδευτικούς, 41.150 μαθητές, 520 βοηθητικό προσωπικό και 1845 αίθουσες διδασκαλίας, πραγματοποιεί δραστηριότητες τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης για μαθητικές ομάδες όλων των επιπέδων.

 

Το Λύκειο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχει τοποθεσία στην πόλη Enna στο κέντρο της Σικελίας, Νότια Ιταλία. Το σχολείο έχει περίπου 800 μαθητές από 14 έως 19 ετών και περίπου 200 καθηγητές. Όλα τα μαθήματα διαρκούν 5 σχολικά έτη. Μεταξύ των μαθητών, σε όλα τα μαθήματα, υπάρχουν περίπου 25 μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Για αυτούς, εκτός από τους καθηγητές του αναλυτικού προγράμματος στις τάξεις, έχουμε εξειδικευμένους καθηγητές υποστήριξης. Το σχολείο διαθέτει διάφορους τομείς που σχετίζονται με τα μαθήματα που σπουδάζουν οι μαθητές. Σε όλα τα μαθήματα διδάσκονται μαθήματα όπως μαθηματικά, αγγλικά, ιταλική γραμματική και λογοτεχνία, φυσική και αθλητισμός.

Ινστιτούτο Ανώτερης Εκπαίδευσης 'A. Lincoln

Enna, Ιταλία

Durugöl Σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης-DSS

Ordu, Τουρκία

Το Durugöl Σχολείο Δευτοραβάθμιας Εκπαίδευσης είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που άνοιξε το 1998 υπό το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας. Βρίσκεται στην κεντρική περιοχή της επαρχίας Ordu και είναι το πιο πολυπληθές σχολείο της περιοχής. η κανονική εκπαίδευση περιλαμβάνει μαθητές ηλικίας 11-14 ετών στην τυπική εκπαίδευση με δραστηριότητες mainstreaming εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (iED) είναι ένας βραβευμένος ελληνικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δεσμεύεται για την προώθηση της καινοτομίας και την ενίσχυση του επιχειρηματικού πνεύματος. Ιδρύθηκε το 2005, στη Λάρισα, Ελλάδα, το iED είναι πιστοποιημένο κορυφαίο Κέντρο Αριστείας στην ευρωπαϊκή επιχειρηματικότητα και ένας ταχέως αναπτυσσόμενος Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας, εγγεγραμμένος ως μέλος του καταλόγου DIHs της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (iED)

Λάρισα, Ελλάδα

Δημοτικό σχολείο Vasil Glavinov

Βέλες, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας

Το δημοτικό σχολείο “Vasil Glavinov” ιδρύθηκε το 1960 και σήμερα είναι το μεγαλύτερο σχολείο στην πόλη Veles της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας. Σήμερα απασχολεί 102 υπαλλήλους και περίπου 1200 μαθητές ηλικίας 6-15 ετών. Η διδασκαλία οργανώνεται σε πέντε εγκαταστάσεις: το κεντρικό σχολικό κτίριο βρίσκεται στην πόλη Veles και τέσσερα περιφερειακά σχολεία βρίσκονται στα γύρω χωριά. Η διδασκαλία πραγματοποιείται σε εννέα τάξεις, με την πρώτη τάξη να είναι προσχολικού τύπου.

Το Πανεπιστήμιο Alexandru Ioan Cuza του Iaşi είναι ένα κλασσικό πανεπιστήμιο που συνδυάζει την παράδοση του Humboldti με σύγχρονες επιχειρηματικές μεθόδους. Μέσω των 15 σχολών του (Βιολογία, Χημεία, Νομική, Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Αθλητισμός, Φιλοσοφία και Κοινωνικές-Πολιτικές Επιστήμες, Φυσική, Γεωγραφία και Γεωλογία, Επιστήμη των Υπολογιστών, Ιστορία, Γράμματα, Μαθηματικά, Ψυχολογία και Επιστήμες της Αγωγής, Ορθόδοξη Θεολογία, Ρωμαιοκαθολική Θεολογία) το πανεπιστήμιό μας παρέχει στους φοιτητές του εκπαίδευση στα ευρωπαϊκά πρότυπα, με την ακαδημαϊκή προσφορά να περιλαμβάνει 83 πτυχιακά προγράμματα, 124 μεταπτυχιακά και 27 διδακτορικά προγράμματα στις σκληρές επιστήμες, τις κοινωνικές επιστήμες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τη μηχανική.

Πανεπιστήμιο Alexandru Ioan Cuza του Iasi

Iasi, Ρουμανία